Mike PunselieFysiotherapeut Oedeemtherapeut Mylogenics-practitioner Eigenaar NeoKinesis

Ik volgde vanaf 1990 het Centraal Instituut voor de Opleiding van Sportinstructeurs (C.I.O.S.) in Overveen en werkte vanaf 1994 als instructeur en manager in de commerciële sport en fitnessbranche.

In 1999 slaagde ik voor de American Council on Excersise (A.C.E) Personal Trainer opleiding en volgde daarna de opleiding Clinical Exercise Physiologist van het American College of Sports Medicine (A.C.S.M.).
Naast mijn werk als fitness- en groepslesinstructeur startte ik in 2007 de opleiding tot fysiotherapeut aan de academie voor fysiotherapie Thim van der Laan.

Later de cursus Manuele technieken volgens het Brian Mulligan concept A en B en de opleiding dry needling in Domburg. (Dry-Needling.nl)

Recent heeft heb ik de certificaten Mylogenics Activation, -Rehab, -Release en Advanced behaald. Daarmee mag ik mij Mylogenics practitioner noemen.

Tevens werk ik sinds 2011 als fysiotherapeut en fitness/revalidatietrainer en verzorg voor het opleidingsinstituut Start2Move de Rijkserkende opleiding Fitnesstrainer A en B.